Podrška 091 762 7441
Besplatna dostava U RH za narudžbe iznad 70 €

19th international exhibition Bratislava Collectors Days 2023

U srcu Europe, gdje se povijest susreće s strašću, 19. međunarodna izložba - Dani kolekcionara Bratislava 2023. razvila se kao utočište za entuzijaste i kolekcionare. Ovo godišnje događanje, održano u šarmantnom gradu Bratislavi, Slovačka, okupilo je raznoliki niz kolekcionara, trgovaca i zaljubljenika iz cijelog svijeta. Kada sam kročio u izložbenu dvoranu, krenuo sam na putovanje kroz vrijeme, istražujući bogatstvo artefakata, antikviteta i kolekcionarskih predmeta koji su pričali priče prošlih vremena.

Mjesto događanja:

Izložba je bila smještena u prostranom i dobro osvijetljenom prostoru, stvarajući pozivnu atmosferu koja je posjetiteljima omogućila uranjanje u svijet kolekcioniranja. Razmještanje je bilo pažljivo organizirano, pri čemu je svaki odjeljak bio posvećen određenoj kategoriji, od vintage razglednica i markica do rijetkih novčića, antiknog namještaja i dalje. Ambijent je vrveo uzbuđenjem dok su se kolekcionari s veseljem uključivali u razgovore i dijelili svoju strast za očuvanjem dijelova povijesti.

Raznolike zbirke:

Jedan od vrhunaca Bratislava Dana kolekcionara 2023. bila je raznolikost kolekcija izloženih. Entuzijasti su mogli uživati u impresivnom nizu predmeta, uključujući dragulje filatelije, numizmatička blaga, vintage kamere pa čak i intricate starinske nakite. Svaki štand činilo se da nosi svoju priču, a svaki kolekcionar bio je više nego spreman podijeliti priče iza svojih dragocjenosti.

Filatelistički raj:

Za ljubitelje maraka, izložba je bila filatelistički san koji se ostvario. Rijetke i vintage marke krasile su vitrine, prikazujući evoluciju povijesti pošte. Od prvih poštanskih marki do izdanja u ograničenom izdanju, kolekcionari su imali priliku vidjeti ljepotu i kulturni značaj utkane u ove male umjetničke radove. Međunarodna prisutnost dodala je dodatni sloj intrigantnosti, s markama iz udaljenih dijelova svijeta koje su ispričavale jedinstvene priče.

Numizmatička čuda:

Kutak za numizmatičare bio je riznica numizmatičkih čuda. Od drevnih novčića s intricate urezima do modernih rijetkosti, izložba je pružila sveobuhvatan pogled na evoluciju valute. Stručnjaci su bili na raspolaganju kako bi pružili uvide u povijesni kontekst svakog novčića, pretvarajući događanje u obrazovno iskustvo i za iskusne kolekcionare i za početnike.

Mreženje i povezivanje entuzijasta:

Izvan očaravajućih izložaka, Bratislava Dani kolekcionara 2023. pružila je izvrsnu platformu za mreženje i izgradnju veza s kolekcionarima. Razgovori su slobodno tekli dok su kolekcionari razmjenjivali priče, uvide i čak savjete o najboljim mjestima za pronalaženje skrivenih dragulja. Bila je to zajednica koja se okupila, ujedinjena zajedničkom ljubavlju prema očuvanju povijesti na opipljiv način.

Kada su se zavjese spustile na 19. međunarodnu izložbu - Bratislava Dani kolekcionara 2023., napustio sam događanje s dubokim poštovanjem prema strasti i predanosti koje kolekcionari unose u svoj rad. Događanje je poslužilo kao svjedočanstvo o vječnoj privlačnosti kolekcioniranja i moći ovih artefakata da transcendiraju vrijeme, pripovijedajući priče koje nas povezuju s našom zajedničkom ljudskom poviješću. Za sve one s interesom za prošlost, Bratislava Dani kolekcionara događanje je koje ne treba propustiti, obećavajući nezaboravno putovanje kroz stranice vremena.

Preko 50000 artikala

Velika kolekcija naslova

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 70 €

Brza dostava

Hrvatska pošta - naš partner u dostavi

Sigurna kupovina

SSL certifikat i WSPay