Ova je knjiga raznovrstan i praktičan vodič za pripremanje jela prema autorici dr. Johanni Budwig koja je 7 puta bila nominirana za Nobelovu nagradu za medicinu. Suvremena znanost o prehrani mnogo duguje doktorici Budwig i njenim ranim otkrićima koja povezuju metabolizam masnoća s liječenjem raka i drugih bolesti. Kuharica je napisana 50-ih godina prošlog stoljeća i još uvijek predstavlja jedan od najboljih prehrambenih lječilišnih pristupa. Hrvatskom izdanju Uljno-proteinske kuharice pridodana je mala ali značajna knjiga doktorice Budwig Laneno ulje kao istinska pomoć kod arterioskleroze, srčanog udara, raka i drugih bolesti koja će vam pojasniti zašto i kako masnoće upravljaju svim funkcijama ljudskog tijela, te kako u tijelu funkcioniraju elektroni i fotoni.
Preko 50000 artikala
Velika kolekcija naslova
Besplatna dostava
Za narudžbe iznad 70 €
Brza dostava
Hrvatska pošta - naš partner u dostavi
Sigurna kupovina
SSL certifikat i WSPay