Doktor Kulier, jedan od vodećih autoriteta u području prehrane, u ovoj knjizi prezentirana najvažnija gledišta znanosti i prakse vezane za složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja. Napisana je kako bi educirala ljude o tome što se događa s hranom oko nas i koliko ona može biti štetna ili korisna za naše zdravlje. U tom smislu u knjizi se kroz sedam poglavlja analiziraju ove teme: nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani, rizik od kontaminirane hrane (ostaci pesticida, metala, antibiotika, aditiva...); karcinogene tvari u hrani; rizik od novih tehnologija (GMO, kloniranje...); rizik od krivotvorenja namirnica i stočne hrane; pretilost i mršavljenje; novi izvori hrane (alge, plankton, simulirana hrana...). Pisana na popularan način, ova stručna i poučna knjiga se preporučuje stručnjacima ali i laicima, a može biti korisna za proizvođače i prerađivače hrane.
Preko 50000 artikala
Velika kolekcija naslova
Besplatna dostava
Za narudžbe iznad 70 €
Brza dostava
Hrvatska pošta - naš partner u dostavi
Sigurna kupovina
SSL certifikat i WSPay